Recepten

ei-PasenAJanssen-1

Paaskuikentjes

ontbijt, tussendoortje, lunch
4 personen
60 kcal
20 min

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1/2 worteltje
  • 1 donkere olijf
  • eetlepel mayonaise of yogonaise
  • 1/2 theelepel kerriepoeder
  • peper en zout
  • eventueel andere kruiden

 

Bereidingswijze

  • Kook de eieren hard in 10 minuten en koel ze
  • Snij het ei op 2/3 door
  • Haal de eidooier voorzichtig eruit
  • Meng de eidooier met kruiden en mayonaise
  • Doe het mengsel voorzichtig terug in het ei
  • Snij snaveltjes van de wortel
  • Snij oogjes van de olijf
  • Maak hiermee het gezicht
  • Eiwitdeksel als petje.

 

Smakelijk eten!

Klik hier voor het receptenoverzicht »
Gesponsord door: