Recepten

download-3

Komkommer ei salade

tussendoortje
4 personen
ca. 25 per hapje kcal
20 min

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • halve komkommer
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel mayonaise op yoghurtbasis
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel bieslook of peterselie
  • snufje kerriepoeder
  • snufje zout en peper

 

Bereiding

  • Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat eieren afkoelen onder koude kraan.
  • Pel de eieren en snijd ze in stukjes.
  • Snij de halve komkommer in stukken, snij het sjalotje in kleine stukjes en knip de bieslook of peterselie fijn.
  • Meng het sjalotje, mayonaise, kerriepoeder, bieslook/peterselie en eieren door elkaar en strooi er naar smaak nog wat peper en zout over.
  • Verspreid het mengsel over de komkommerstukken.

 

Eet smakelijk!

Klik hier voor het receptenoverzicht »
Gesponsord door: