Nieuws

DSC00869-1

Wandelaars Blij met een Ei

Wat was het weer een feest! Geweldige reacties en dankbaarheid van de wandelaars. Velen herkennen de mmmEggies en zeggen uit te kijken naar het lekkere eitje. Een gezonde snack tussendoor, vaak met wat extra zout, om de laatste kilometers richting finish te volbrengen.

Samen met ZLTO Rijk van Nijmegen en ZLTO Land van Cuijk Noord verzorgden de mmmEggies, boeren en tuinders de loungeplekken langs de route op het platteland. Het mooie decor voor de wandelaars dat dankzijk de boeren en tuinders er zo prachtig uit ziet.

Dit jaar waren de mmmEggies voor het derde jaar bij de Vierdaagse. Woensdag deelden ze 10.000 roze gekookte eieren uit op de roze woensdag. In totaal 21.600 eieren maar ze kunnen er veel meer uitdelen.
Stichting Blij met een Ei sponsorde de eieren en Egga Food heeft ze gratis gekookt en geverfd. 'Een mooie laagdrempelige manier van eipromotie. We proberen volgend jaar meer eieren gesponsord te krijgen dan kunnen we nog meer wandelaars blij maken met een ei', zegt Alex Janssen, voorzitter stichting Blij met een Ei.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meerdere foto's