Nieuws

tn_DSC06615

Opening eispel bij Museum Corpus

Op Wereldeidag vrijdag 11 oktober heeft Blij met een ei, samen met haar sponsors, donateurs en mmmEggies, officieel het educatieve ei-spel geopend.

Na de 'reis door de mens' kun je in het interactieve deel van Corpus het ei-spel spelen. De mmmEggies en Blij met een Ei maakten honderd vragen over kippen en eieren. Test je kennis over eieren, kippen en de gezondheidsvoordelen van het ei en laat de eieren in het juiste doosje vallen.

Een uitdaging om de hoogste score te halen!

Jaarlijks bezoeken honderdduizenden consumenten Corpus, latijn voor lichaam. Hierbij doorloopt het publiek in 55 minuten de verschillende organen van het menselijk lichaam. In de informatieve en interactieve tentoonstelling staat onder andere het ei en het effect van de gezondheid van het ei op het menselijk lichaam centraal.

Alex Janssen, voorzitter Blij met een Ei droeg symbolisch het stokje over aan de nieuwe voorzitter Hugo Bens, legpluimveehouder uit het Brabantse Haps.

Nog zin in een leuk uitje tijdens de herfstvakantie. Kom dan naar Corpus en test je kennis over kippen en eieren. Tickets boek je via www.corpuswebshop.nl of 071-7510200.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meerdere foto's