Nieuws

439da233-246e-48f7-bb33-73fa6cdb8af4

mmmEggies op Negenmaandenbeurs

De mmmEggies promoten het ei en de gezondheidsaspecten van het ei op de Negenmaandenbeurs van 20 t/m 24 februari 2019 in de RAI in Amsterdam.

"Leuk om op de Negenmaandenbeurs het ei te promoten. De bezoekers zijn heel belangstellend en vertellen spontaan interessante verhalen", zegt een mmmEggie na de eerste beursdag. De bezoekers krijgen een Blij met een Ei stress-ei: een ei voor allerlei doeleinden: géén stress, voor vaders tijdens de bevalling en leuk voor het keukentje van de kinderen.

Bezoekers mogen het aantal gekookte eieren in de pot raden en maken daarmee kans op een vrolijk rompertje maat 62/68, natuurlijk met afbeeldingen van eieren. Elke dag maken de mmmEggies via social media de winnaar bekend.

Tegenwoordig adviseren kinderartsen en het Voedingscentrum om baby's tussen de vier en zes maanden al kennis te laten maken met verschillende soorten voeding om de kans op voedselallergieën te verkleinen. Je kunt dus beginnen met fijngemalen roerei vanaf vier maanden leeftijd van de baby.

Verloskundigen vroegen vol belangstelling naar de flyers van 'Elke dag een ei'.

Wil je ook meedoen aan de Negenmaandenbeursactie? Like de mmmEggies op Facebook of Instagram en deel jouw eimoment foto op #mijnei of #9mndbeurs en je maakt ook kans op een leuk ei-rompertje maat 62/68.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meerdere foto's