Nieuws

IMG_0609

Geslaagd Animal Event

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek waren afgelopen weekend dé 'hotspot' van dierenlievend Nederland. Ruim 31.000 dierenliefhebbers bezochten het evenement.

Kuikentjes en kippen knuffelen
Kipkiplekker en Blij met een Ei bemanden samen een stand. Een mooie stand in de schaduw met een kippenren met mooie kippen waar de jonge bezoekers geen genoeg van konden krijgen. Prachtig om te zien hoe fascinerend kinderen de kippen vonden. Ook de uitkomstbak waarin die dagen de kuikens uit het ei kropen, trokken veel aandacht. 

Lekkere recepten
Stickers voor de kinderen, een informatieve flyer voor de ouders en leuke gesprekken. Vragen van de mmmEggies: "Weet u dat u gerust elke dag een eitje kunt eten?" en leuke tips voor recepten zoals gevulde eieren met kwark, leverden leuke reacties op.

mmmEggies
Dagelijks lieten een aantal mmmEggies het werk op hun kippenboerderij over aan anderen en togen in alle vroegte naar Hilvarenbeek om de stand te 'bevrouwen'. Wendy Geluk, kippenboering in het Zeeuwse Sint Philipsland: "Ontzettend leuk om zo in contact te komen met burgers. Leuke enthousiaste reacties. We zijn als mmmEggies blij dat we op deze manier onze passie over kippen en eieren kunnen delen met burgers en consumenten."

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meerdere foto's