Agenda

22 april 2019 - Raap je eigen paasei

logoWeertijdvooreenei-2

Het is een eeuwenoude traditie; paaseieren rapen. Waar kun je beter zo’n festijn organiseren dan bij de bron? Bij de kippen van Bens BoerderEi natuurlijk. Om 10.00 uur zal Burgemeester Wim Hillenaar het festijn feestelijk openen met de onthulling van het spiksplinternieuw bedrijfsbord.
Kinderen tot 8 jaar kunnen om 10.30 uur paaseieren zoeken. Kinderen hebben altijd prijs. De winnaar van het gouden ei, krijgt een extra prijs. Om een idee te hebben hoeveel kinderen er komen graag een mailtje naar: info@hetscharrelei.nl. Na het eieren zoeken kun je zien hoe de kippen wonen en leven. Tussen 10 en 15 uur is iedereen welkom op Beerseweg 29a in Haps.

Land van Cuijk Boert Bewust
Boert bewust is een nieuw initiatief in het Land van Cuijk om meer verbinding tussen boeren en de maatschappij te creëren. Meer betrokkenheid tussen boeren, tuinders en de samenleving om over en weer kennis te delen over de herkomst van ons voedsel. Het Land van Cuijk is de zesde streek die aangesloten is bij de landelijke stichting. De aangesloten boeren maken het mogelijk om laagdrempelig verschillende types bedrijven te bezoeken en in gesprek te gaan met de ondernemers.

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meerdere foto's