Agenda

23 september 2018 - mmmEggies delen eieren uit bij Raamvallei Duomarathon

Raamvalleiduomarathon-stal

De 4e editie van de Raamvallei Duomarathon gaat van start op 23 september 2018, om 10:00 uur. Van heinde en verre komen er weer bourgondische sportievelingen naar Mill om mee te doen aan dit fantastische evenement.

Wat is de Raamvallei Duomarathon?
De Raamvallei Duomarathon deed in 2015 haar intrede en was toen de eerste in Brabant! Het is een bourgondische marathon die wordt afgelegd in duo’s, met 1 fiets en waarbij men elkaar afwisselt. Met Smikkelplatskes (pauze- en wisselplekken) om de 5 / 7 km worden de deelnemers onderweg getrakteerd op streekgebonden hapjes, drankjes en entertainment op unieke locaties in de Raamvallei. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk. En daar worden alle deelnemers als ware helden en met veel bombarie binnengehaald: met muziek, rode loper, ereboog en natuurlijk champagne.

Het gaat bij een Duomarathon dus vooral om het GENIETEN van de natuur, de gezelligheid, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied.

De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve- en culturele beproeving: sportief, zintuigprikkelend, toeristisch en smaakvol! Bij die beproeving hoort natuurlijk een lekker eitje; boordevol vitaminen voor de sporters. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meerdere foto's